Keresés ebben a blogban

2011. június 9., csütörtök

hőguta

A legutolsó bejegyzésem arról szólt, hogy milyen volt a tavaszt "visszafelé" látni, azóta annyi idő telt el, hogy a tavaszt "odafelé" is átéltem :). Mivel a munkán kivül nem sok izgalomban volt részem nem irtam. Helyesbiitek, történt néhány jó és kevésbé jó dolog, de irogatni nem sok kedvem volt.
A legrosszabb dolog, ami történt velem, hogy nem nyertem a zöldkártya lottón. A jó dolgok ezzel szemben: 1 kiderült, hogy újra sorsolják a zöldkártya lottót, mert meghibásodott a rendszer és nem került be minden név a kalappa (iigy most kaptam egy új esélyt, ami már önmagában nagy öröm - ritkán történik ilyesmi), 2. jó dolog csináltam egy szintfelmérő tesztet a YWCA-nél és mindjárt egy TOEFL előkésziitő csoportban kezdhetem az angol nyelv tanulását, 3. jó dolog, hogy Dáviddal szumma 2 rendkiivüli, jó napot töltöttünk el (kirándultunk Newhope-ban és Philadelphia-ban), 4. de nem utolsó jó dolog, hogy rászántam magam egy moped megvételére, ami sokkal mobilabbá és szabadabbá tehet.
Tömören iigy tudnám az elmult kb. 2 - 2 és fél hónapot összefoglalni.
Jelenleg épp az ebéd időm töltöm a (most már azt mondom, "Hál' Istennek") légkondival felszerelt szobámban és hűsölök, vagy helyesebben szólva hűlök. Otthon azt szoktuk némi túlzással mondani, hogy 100 fok van, ez itt nem túlzás. Ma várhatóan 97 fok lesz Farenheit-ben persze, de az iigy is egy szép kövér 36-os Celsiusban.
Kérek mindenkit szoriitson, hogy az agyvizem ne forrjon fel és átvészeljem ezt a hőséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése