Keresés ebben a blogban

Powered By Blogger

2010. december 21., kedd

"Gyia-gyia a melógyia"

Eltelt jópár nap, amióta jelentkeztem és mivel már többen hiányolták a folytatást, most összeszedem mai napra még megmaradt energiafoszlányokat és igyekszem lejegyezni az elmúlt nap eseményeit. Nem lesz nehéz, hiszen a munkáról és az átállásról (jet-leg-ből való kilábalásról) szólt.
A napi rutin részét a lovak abrakkal való etetése, jártatóban való cserélgetése (napi kb. 5x6 ló mozgatását jelenti), lovak előkésziitése a lovasoknak (pucolgatás, szerszámozás stb.; ui. bocsi a két "i"-ért, de nincs hosszú i a gépen és iigy könnyvebb) lószerszámok pucolgatása (a piszkos fantáziával biiró olvasókkal tudatom, hogy itt kifejezetten a kantár, martingál, heveder és egyéb cuccok ápolására gondolok) stb. (ami még csak egy diijugrató istálló körül akadhat). A trágyázásból szerencsére kimaradok (most még, mert Floridában ez is feladat lesz, de csak 6 ló után) , hiszen ezt kedves, tündéri kis dél amerikai fiúcskák végzik.
Nem mondom, hogy a feladatok teljesen ismeretlenek számomra, de 1. régen csináltam már, 2. ahány hely annyi szokás, iigy mostanában lassacskán kezdek belerázódni.
A társaság nagyon helyes kedves emberekből állnak, az összes ember közül tán csak a német lány egy kicsit mufurc, de az az Ő baja, amúgy mindenki vidám, kedves és igyekszik megérteni az én gyatra angolomat. Szobatársam, mert hogy a szobát nem egyedül lakom, egy kupis amerikai lányzó, de a rendetlenségét leszámiitva, nagyon kedves és ez jelen esetben többet ér, a rendszereteténél. Ma különbenis elutazott, iigy nem csinál nagyobb felfordulást, mint ami amúgyis van :).
Aki nyomon tudta követni ezt a kaotikus beszámolót, annak minden elismerésem (valósziinűleg régen ismer, és már hozzászokott). :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése